Hengelsportnieuws H.S.V. de Bergse Maas

Joop
By Joop april 15, 2018 21:00

Hengelsportnieuws H.S.V. de Bergse Maas

Er stond op zaterdag 14-04-2018 bij H.S.V. de Bergse maas een gescheiden koppel wedstrijd op het programma met als viswater de alm buitenkade bij Almkerk.  De inschrijving vond plaats op het parkeerterrein van de Rabobank.  Aan deze wedstrijd namen 14 deelnemers deel. 

Door: Zeger vd Stelt

De koppels werden pas bekent gemaakt in ons clubhuis.  Om 13.00 uur werden de stekken bekent gemaakt en vertrokken we naar de waterkant waar we ons steknummer opzochten en ons visgerei in orde werd gebracht.  Het weer was bijzonder mooi volop zonneschijn en een klein beetje wind uit het zuid westen van 1-2 Bft. De temperatuur liep al gauw op naar een 16 graden.  Om 13.45 uur werd het startsein gegeven waarop er gevist mocht worden.  Tijdens deze wedstrijd kregen we veel bekijks want er waren er veel die een kijkje kwamen nemen en benieuwd waren of er deze middag wat gevangen zou worden.  Zo werd er door iedereen wel een visje gevangen maar er waren 5 vissers die een zeelt wisten te vangen. 

Na 2 uur gevist te hebben klonk het eindsignaal waarop alles werd opgeruimd en de wedstrijdcommissie de balans kwam opnemen, waarna we naar ons clubhuis café t zwaantje te Genderen gingen want daar zou de prijsuitreiking plaats vinden.  Daar aangekomen werd er nog wat nagepraat onder het genot van een versnapering en een drankje.  Ondertussen werden de nummers van de koppels getrokken door derden waarna werd uitgerekend welk koppel deze wedstrijd zou winnen. 

Het winnende koppel  werd H Weck en L Kleian met 3780 gram. 
Het 2e koppel  werd A Treffers en C Treffers met 2350 gram. 
Het 3e koppel  werd B Kommers en M Blom met 1950 gram. 
Het 4e koppel  werd Wt van der Kolk en J Treffers met 1950 gram. 
Het 5e koppel  werd T van der Kolk en R Minkels met 730 gram. 
Het 6e koppel  werd Z van der Stelt en L van Berkel met 470 gram. 
Het 7e koppel  werd W van der Kolk sr en D Groenewold met  70 gram. 

Met elkaar wisten we deze middag 11 kilo 300 gram vis te vangen.  Na de prijsuitreiking wensten we elkaar nog een prettig weekend toe waarna we huiswaarts keerden.

De volgende wedstrijd is op 21 April dan vind er een marathon plaats in visvijver de slothoeve te Vinkel.

Mede namens het bestuur van H.S.V. de  Bergse Maas  heel veel visplezier toegewenst.

Dit bercht is 799 keer gelezen

Share
Joop
By Joop april 15, 2018 21:00

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg