Hengelsportnieuws hsv de Bergse Maas

Joop
By Joop april 2, 2018 22:25

Hengelsportnieuws hsv de Bergse Maas

Bij H.S.V. de Bergse Maas werd er zaterdag 31-03-2018 om het Paaseieren concours gevist met als wedstrijdwater de Alm Buitenkade bij Almkerk.  De inschrijving was vooraf en de nummertrekking van de visstekken vond plaats op het parkeerterrein van de Rabobank.  De wedstrijd begon een uur eerder dan normaal. 

Door Zeger v.d. Stelt

Om 12.00 uur werden de visstekken bekent gemaakt en vertrokken we naar de waterkant waar een ieder zijn stek opzocht. Nadat alles in gereedheid was gebracht klonk om 12.45 uur het startsein waarop de dobbers te water konden en er gevoerd mocht worden.  Het weer tijdens de wedstrijd was goed het zonnetje in de rug en praktisch geen wind ideale omstandigheden om een visje te vangen.  Na 2 uur gevist te hebben klonk het eindsignaal en werd de balans opgenomen. 

Deze wedstrijd werd door 15 deelnemers bezocht en er waren 4 deelnemers die geen visje hadden gevangen.  Met elkaar hebben we 1940 gram vis weten te vangen deze middag.  Nadat alles was opgeruimd gingen we naar ons clubhuis café t ‘Zwaantje te Genderen waar de prijsuitreiking plaats zou vinden.  Daar aangekomen werden er onder het genot van een drankje gekookte eieren op tafel geserveerd en later nog een uitsmijter dat gretig naar binnen werd gewerkt.  Toen iedereen verzadigt was bedankte de voorzitster Susan voor het klaarmaken van al dit lekkers en maakte de uitslag bekent. 

De winnaar van het Paaseieren concours werd: H Bouman met 560 gram. 
2e werd L Kleian met 500 gram. 
3e werd C Lobrecht met 310 gram. 
4e werd C Treffers met 120 gram. 
5e werd A Treffers met 110 gram. 
6e werd M Blom met 110 gram. 
7e werd H Weck met 100 gram. 
8e werd R Minkels met 70 gram. 
9e werd  T van der Kolk met 20 gram. 
10e werd J Treffers met 20 gram. 
11e werd B Kommers met 20 gram. 
12e werd Wt van der Kolk met 0 gram. 
13e werd Z van der Stelt met 0 gram. 
14e werd L van Berkel met 0 gram. 
15e werd  W van der Kolk sr met 0 gram. 

Na de bekendmaking van de uitslag werden de prijzen uitgereikt, zo was er voor iedereen een Paaspakket samen gesteld.  Daarvoor werden Toon , Lena en Ronald nog hartelijk bedankt waarna we elkaar nog prettige Paasdagen toewensten en huiswaarts keerden.

Foto: Stock

Dit bercht is 1280 keer gelezen

Share
Joop
By Joop april 2, 2018 22:25

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad