High Tea met Huurders

Joop
By Joop oktober 25, 2018 09:35

High Tea met Huurders

Rijswijk – De Huurdersbelangenvereniging Land van Heusden en Altena gaat de komende maanden op ‘tournee’ langs de diverse complexen van Woonservice Meander om zo rechtstreeks in gesprek te komen met huurders. Dat doet ze onder de noemer ‘High Tea met Huurders’. Onder het genot van een kopje thee of koffie met daarbij iets lekkers gaat ze graag in gesprek met huurders.

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 6 november in de Nijenburcht in Rijswijk. Daarvoor nodigt de Huurdersbelangenvereniging alle bewoners van de Nijenburcht uit. Ook andere huurders in de dorpen Giessen en Rijswijk worden uitgenodigd om aan te schuiven bij de High Tea met Huurders. De inloop is vanaf 14.30 uur en om 15.00 uur volgt uitleg over het werk van de Huurdersbelangenvereniging en wat zij kan betekenen voor huurders. Daarna is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Is het fijn wonen in de Nijenburcht en zijn er wachtlijsten voor een huurwoning in het dorp. De Huurdersbelangenvereniging houdt tevens een kleine enquête over de woonwensen van de huurders. De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten.

De Huurdersbelangenvereniging hield woensdag 24 oktober een bijeenkomst over ‘Huren in Werkendam’. Zo’n veertig Werkendammers kwamen luisteren naar de nieuwbouwplannen aan de Burcht in Werkendam. Daar bouwt Woonservice Meander in 2019/2020 weer huurappartementen; de laatste nieuwbouw dateert alweer van 2008 toen het gebouw Rehoboth met seniorenappartementen werd opgeleverd. Ook in Andel staat nieuwbouw op stapel van Woonservice Meander. Tijdens de presentatie van de bouwplannen was tevens gelegenheid vragen te stellen. Huurders hadden vooral vragen over de huurprijzen en hoe ze in aanmerking kunnen komen voor een nieuwbouwwoning.

Share
Joop
By Joop oktober 25, 2018 09:35

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad