Huisartsenpraktijk AMEEdic in Genderen geopend

Joop
By Joop februari 23, 2019 18:48

Huisartsenpraktijk AMEEdic in Genderen geopend

GENDEREN – Op vrijdag 22 februari werd de huisartsenpraktijk AMEEdic officieel geopend door dokter Anne-Marike van Ee-van Laar letterlijk over de streep te trekken.

Een kleine twee jaar geleden begonnen de eerste oriënterende gesprekken of het mogelijk was een huisartsenpraktijk te realiseren bij het dorpshuis van Genderen. Dit naar aanleiding van de met pensioengaande arts Gerrit (The Flying dokter) en de nieuw komende arts Anne-Marike van Ee-van Laar.

Tijdelijk werd de praktijk nog in de in het huis van Gerrit gehouden, maar dat was van voorbijgaande aard, er moest dus gezocht worden naar een ander onderkomen. Na diverse gesprekken kwam de ‘nieuwe dokter’ in gesprek met het dorpshuisbestuur en al snel kwamen ze op het idee om nieuwbouw te plegen bij het bestaande dorpshuis.

Gelukkig zag de toen zittende gemeenteraad van Aalburg  het voordeel in van deze samenwerking en een jaar later werd begonnen met de nieuwbouw achter het dorpshuis. En binnen een jaar werd een prachtig gebouw gerealiseerd waar Genderen trots op kan zijn.

Vrijdagavond werd de artsenpraktijk officieel geopend onder veel belangstelling van de Genderense bevolking en genodigden. Vooraf werd een woord gesproken door Harm Jan van der Beek, voorzitter van dorpshuis Genderen en werd een duo anekdote gehouden door de gepensioneerd arts Gerrit en zijn vrouw Cora. Dat was zoals we Gerrit kennen, altijd in voor mooie verhalen en scherpe opmerkingen. Wat de anekdote was kunt u verder zien in de video samenvatting die we die avond hebben gemaakt.

Nadat de opening achter de rug was werden de gasten uitgenodigd om het prachtige pand te bekijken. Een prachtige praktijk waar menig arts alleen maar van kan dromen.

Dokter Anne-Marike van Ee-van Laar is dan ook apetrots op haar nieuwe onderkomen die ze samen met een aantal assistenten zal gaan bevolken.

Later zal deze video ook te zien zijn op OKÉTV (Altena kanaal 41 Ziggo – Bommelerwaard kanaal 36 Ziggo)

Dit bercht is 2377 keer gelezen

Share
Joop
By Joop februari 23, 2019 18:48

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg