Huiskamer De Schans nu officieel Wijkhuis De Spellewaard

Joop
By Joop juni 30, 2019 17:22

Huiskamer De Schans nu officieel Wijkhuis De Spellewaard

Wethouder Zondag onthult nieuwe naam

ZALTBOMMEL – v/h Huiskamer De Schans in de Zaltbommelse wijk De Spellewaard heet nu officieel Wijkhuis De Spellewaard. Afgelopen zaterdag onthulde wethouder Kees Zondag, samen met beheerster Corina van Veen en vrijwilligster Eileen Hendrie, de nieuwe naam tijdens de gezellige jaarlijkse Wijkmarkt van Wijkplatform de Spellewaard.

Meer activiteiten, voor een bredere doelgroep
Als Huiskamer was Wijkhuis De Spellewaard al jarenlang een veel bezochte plek voor de ouderen die wonen in De Poort en omgeving. Dankzij Alie en Jan, die koffie serveerden, heerlijke maaltijden verzorgden en verschillende activiteiten organiseerden. Het nieuwe team gaat daar gewoon mee door én breidt het programma uit. Zo zijn er plannen voor speciale activiteiten voor kinderen in de vakanties en wil het Wijkhuis ook graag iets betekenen voor nieuwkomers, zodat die zich sneller thuis voelen en mee kunnen doen in de wijk en de maatschappij.

Nieuwe naam, nieuwe website
Met de officiële nieuwe naam lanceert het Wijkhuis ook de nieuwe website. Op www.wijjkhuisdespellewaard.nl staan onder meer een overzicht van de vaste activiteiten en de mogelijkheden om het Wijkhuis te huren of zelf een activiteit te organiseren.

Wijkhuis De Spellewaard
De Poort 1, Zaltbommel
www.wijkhuisdespellewaard.nl

Volg het Wijkhuis op Facebook: @wijkhuisdespellewaard

Meedenken en/of meehelpen met Wijkhuis De Spellewaard? Stuur een e-mail naar Corina van Veen, info@wijkhuisdespellewaard.nl, of bel haar op 06 – 23 07 06 38.

Share
Joop
By Joop juni 30, 2019 17:22

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad