Hulpbehoevende man wordt agressief

Joop
Door Joop september 25, 2017 08:52

Hulpbehoevende man wordt agressief

Veen – Een 40-jarige man lag op straat. Omstanders belden om hulp. De man kwam bij en werd agressief. Hij is aangehouden.

Agenten kregen in de nacht van zaterdag op zondag 24 september een melding van een onwel geworden man op de Grotestraat. Hij lag op de grond en reageerde niet. Een ambulance werd gebeld. Terwijl de hulpdiensten onderweg waren kwam de man weer bij. Hij is door een ambulancemedewerker bekeken en kon daarna naar huis. De man werd vervelend tegen de ambulancemedewerkers en werd nogmaals verzocht naar huis te gaan. De ambulance vertrok, maar de man viel ook de agenten lastig die een getuige spraken. De man leek beschonken, gedroeg zich vervelend en werd nog drie maal gesommeerd te vertrekken. Omdat hij daar geen gehoor aan gaf werd hij aangehouden. Tijdens deze aanhouding beet hij een agent, die daardoor gewond raakte. De man is door zijn verzet met geweld aangehouden, er werd peperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen. Hij is ingesloten in het cellencomplex. De agent is naar de spoedeisende hulp geweest voor controle aan zijn verwonding. Er is aangifte gedaan door de agent van het bijtincident.

Geweld tegen politieambtenaren
Geweld tegen politiemensen tijdens en buiten werktijd is onacceptabel en elk incident is er één te veel. Over die grens gaan, accepteren wij niet. Al jaren voert de politie samen met het Openbaar Ministerie stevig (communicatie)beleid op het gebied van geweld tegen politiemensen en andere hulpverleners.

Dit bercht is 879 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop september 25, 2017 08:52

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg