Informatieavond jongeren en drugs

Joop
By Joop september 21, 2018 11:34

Informatieavond jongeren en drugs

ALTENA – Maandag 29 oktober organiseren de 3 Altena-gemeenten samen met partners een  informatieavond voor ouders over jongeren en drugs.

 “Dat doet die van mij niet”
Veel ouders zeggen dat hun kind geen drugs gebruikt. Vaak is dat zo. Maar pubers experimenteren graag. Vooral als ze uitgaan kunnen ze makkelijk in aanraking komen met alcohol en drugs. Wat ouders weten en zeggen over drugs is belangrijk. Net als hun houding ten opzichte van verdovende middelen en afspraken die zij hierover maken met hun kinderen.

Ouders krijgen tijdens de avond een kijkje in de wereld van drugs 
Hoe kunnen kinderen in aanraking komen met drugs? Hoe herken je de signalen van drugsgebruik? Hoe praat je met je (beginnende) puber over drugs? Ouders krijgen tijdens de avond praktische tips. Ook kunnen ze in gesprek met deskundigen van onder andere de GGD, (christelijke) verslavingszorg, CJG, jongerenwerk en de politie.

De informatieavond is in de Almkreek in Almkerk
Vanaf 19.00 uur zijn ouders welkom op de Almkreek, Hoekje 7b in Almkerk. Het programma begint om 19.30 uur. Aanmelden hoeft niet maar is wel fijn. Aanmelden en meer informatie op www.altena2019.nl/mijnkindendrugs

Dit bercht is 789 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 21, 2018 11:34

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad