Jaarmarkt Aalburg met nieuwe activiteiten

Joop
Door Joop juni 13, 2017 21:39

Jaarmarkt Aalburg met nieuwe activiteiten

WIJK EN AALBURG – Zaterdag 17 juni 2017 wordt de 34 Jaarmarkt in Wijk en Aalburg gehouden met dit jaar nieuwe activiteiten. Dit jaar wordt de jaarmarkt georganiseerd door winkeliersvereniging “Hart van Aalburg”, met als coördinator Jakko Bouman.

Eén van de nieuwe activiteiten is de “Beweegmarkt”. Alle kinderen uit de gemeente Aalburg worden uitgenodigd om te komen dansen op het nummer van Kinderen voor Kinderen: “Okido”. Wie lid is van een vereniging mag zijn of haar sport-outfit aantrekken. Om 10.00 uur gaat het dansfestijn van start en de coördinatie is in handen van Bram Siero, die vanaf januari in dienst is bij de gemeente Aalburg.

Naast alle marktkramen waar van alles te koop zal zijn is er dit jaar een heuse stoomtrein waar kinderen een ritje op kunnen maken voor een ‘klein’ prijsje. De stoomtrein is te vinden tegenover de apotheek. Dirk de Ruiter uit Dussen heeft het treintje 5 jaar geleden zelf gemaakt en is een kopie van een Engelse locomotief.

Dit jaar wordt de Jaarmarkt gehouden in het centrum van Wijk en Aalburg. Op en rondom het marktplein zullen de straten bruisen van activiteit en wie nog even wil genieten van muziek kan genieten van het jeugdorkest van Brassband Oefening en Uitspanning die tussen 15.00 en 15.30 uur die bij het zorgcentrum Wijkestein een concert zullen geven.

Foto: Dit is een vergelijkbaar treintje als op de jaarmarkt.

Dit bercht is 2475 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop juni 13, 2017 21:39

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wijkagent Aalburg