Jakko Sport nieuwe hoofdsponsor Sleeuwijk 1

Joop
By Joop maart 17, 2018 22:19

Jakko Sport nieuwe hoofdsponsor Sleeuwijk 1

Edwin: De afgelopen jaren was de plek op het wedstrijdshirt van Sleeuwijk 1 gereserveerd voor onze hoofdsponsor Dampack. Een aantal weken geleden heeft Dampack echter aangegeven als hoofdsponsor te willen stoppen. Wel blijven ze als sponsor aan onze vereniging verbonden. Vanaf deze plaats wil ik Dampack bedanken voor de financiële ondersteuning die ze ons als hoofdsponsor de afgelopen jaren hebben gegeven. En ook wil ik ze bedanken dat ze ons de komende jaren nog steeds willen blijven ondersteunen.

Vanaf volgend seizoen zal de naam van Jakko Sport op het shirt van Sleeuwijk 1 staan. Sinds de opening van de winkel in Sleeuwijk is Jakko Sport al sponsor van v.v.Sleeuwijk met reclameborden op de tribune en op de website.

Jakko: Contacten waren er al, maar een paar weken geleden belde voorzitter Edwin van der Poel voor een afspraak. Tijdens de afspraak kwam het hoofdsponsorschap aan bod. Iets waar ik niet op voorbereid was natuurlijk. Na enkele weken nadenken en berekenen hebben wij deze kans met beide handen aangegrepen. Wij denken hierdoor onze naamsbekendheid te vergroten en ons beter te positioneren in de, nu nog, gemeente Werkendam.

Wij zullen naast het hoofdsponsorschap ook fungeren als totaal leverancier van v.v.Sleeuwijk. Wij gaan alle kleding en materialen verzorgen de komende jaren. In de winkel gaat nu ook naast Woudrichem, Almkerk en GRC14 een shop in shop komen van de kledinglijn van v.v. Sleeuwijk.

Beide partijen zijn blij en kunnen op deze manier de samenwerking verder vorm gaan geven.

Dit bercht is 1135 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 17, 2018 22:19

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg