Je bent weer welkom in de Bibliotheek

Joop
By Joop juli 6, 2020 21:27

Je bent weer welkom in de Bibliotheek


ALTENA – In mei opende de Bibliotheek haar vestigingen met beperkte openingstijden. Vanaf deze week kun je ook op een aantal servicepunten terecht en zijn de studeer- en werkplekken op De Werf ook weer beschikbaar. En speciaal voor kinderen organiseert de Bibliotheek CultuurPuntAltena de Zomertour.

Vanaf 6 juli open de deuren van de servicepunten in Dussen, Rijswijk, Sleeuwijk en Werkendam. In de zomerperiode zijn deze servicepunten een keer per week open en is er personeel aanwezig zodat je gereserveerde materialen op een veilige manier af kunt halen en weer inleveren. Daarnaast kun je ook terecht op de vestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg en Woudrichem. De actuele openingstijden van de vestigingen en servicepunten vind je op bibliotheekaltena.nl/openingstijden.

Studeren en werken op De Werf
De twaalf werkplekken op De Werf zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur beschikbaar. Vooraf reserveren is niet nodig, wel gelden er ‘spelregels’ om de richtlijnen van het RIVM te kunnen waarborgen.

De Zomertour
Van dans tot koken en van Lego tot radio maken. Het kan deze zomer allemaal tijdens de Zomertour van de Bibliotheek CultuurPuntAltena. Ben jij benieuwd wat er voor de kinderen te beleven valt? Het programma vind je op de website van de Bibliotheek. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want per workshop geldt een maximaal aantal deelnemers en vol is vol.

Meer informatie over de studeer- en werkplekken en de Zomertour vind je op bibliotheekaltena.nl

Share
Joop
By Joop juli 6, 2020 21:27

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad