Kelpa B.V. kiest voor bedrijvenpark Kop van Brabant

Joop
By Joop juni 11, 2018 16:52

Kelpa B.V. kiest voor bedrijvenpark Kop van Brabant

Bouw van het nieuwe pand al in volle gang

WERKENDAM – Een spannende tijd breekt aan voor Kelpa B.V. uit Werkendam. De koopovereenkomst is getekend, de grond notarieel geleverd en eind mei gingen al de eerste heipalen van het nieuwe bedrijfspand de grond in voor dé specialist in projectverlichting. Als alles goed gaat is Kelpa misschien wel als eerste operationeel op bedrijvenpark Kop van Brabant. De ‘supercentrale ligging’ nabij de A27 is de belangrijkste reden voor algemeen directeur Vincent Kemper om de overstap te maken naar een eigen bedrijfspand op Kop van Brabant.

‘Supercentraal’
Kelpa B.V. is dé groothandel in projectverlichting en levert uitsluitend aan de tussenhandel. Momenteel is Kelpa al gevestigd in een huurpand in Werkendam. Directeur Vincent Kemper vond dat het tijd werd om een bedrijfspand te kopen in Werkendam: ‘Wij willen graag in Werkendam blijven, omdat we graag dicht bij onze klanten willen zijn. Dat lukt nu, want veel klanten zitten hier in de buurt. En voor de landelijke klanten zitten we in Werkendam ook supercentraal bij de A27.’ Het nieuwe bedrijfspand zal bestaan uit een klein kantoor met daar bovenop een showroom. De rest van het pand wordt gebruikt als magazijn voor de opslag van materialen. 

Ondernemersregio
Kemper wil organisaties die een vestiging op Kop van Brabant overwegen, meegeven dat er in Werkendam veel handel te drijven valt. En dat is volgens hem zeker een belangrijke beweegreden om zich op het regionale bedrijvenpark te vestigen. ‘Sinds we hier zitten, komen er zoveel mensen uit de buurt die hier langsrijden met de vraag of we iets voor ze kunnen betekenen, zelfs internationaal. Dat geeft aan dat zowel de ligging van Kop van Brabant als de handel en industrie in Werkendam supergoed is’, aldus Kemper.  

Snel operationeel
Algemeen directeur Kemper hoopt in september operationeel te zijn op Kop van Brabant. Of ze dit gaan halen, is afhankelijk van de bouwomstandigheden. Eind november moet Kelpa definitief verhuisd zijn. 

Dit bercht is 1253 keer gelezen

Share
Joop
By Joop juni 11, 2018 16:52

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad