Kinderen komen met suggesties voor Aqua Altena

Joop
By Joop mei 24, 2016 17:18

Kinderen komen met suggesties voor Aqua Altena

zwembad-Andel-2016

ANDEL – Een groepje van acht schoolkinderen waren namens drie basisscholen uit de gemeente Woudrichem maandagavond naar zwembad Aqua Altena gekomen om aan manager Arie Eikelenboom een aantal verbeterpunten voor het bad aan te bieden waardoor het bad aantrekkelijker zou kunnen worden voor de bezoekers. Tijdens de kindergemeenteraad was er een vraag van het zwembad Aqua Altena voor een opblaasdino. De deelnemers van de basisschool uit Waardhuizen hadden een soort amendement.

Zij stelde voor om met een groep kinderen naar het zwembad te gaan en te vertellen hoe het zwembad aantrekkelijker gemaakt kan worden. Dit amendement is toen niet uit de verf gekomen. Maar raadslid Ad de Graaf heeft dit opgepikt en doorgegeven aan het management van het zwembad . Zij reageerde heel blij en wilde graag horen wat kinderen van het zwembad vinden en wat er anders kan.

Alle wensen kosten geld dus het is niet bij voorbaat zo dat alles door kan gaan, maar daar zijn ze zich van bewust. Er is afgesproken om over een jaar weer bij elkaar te komen om te bekijken wat er van de plannen terecht is gekomen.

Voor AltenaTV maakte wij onderstaande reportage die ook op TV kanaal 40 van Ziggo te zien is.
(Met dank aan Hans Verbeek die de videoreportage maakte)

Aqua Altena from Digitaalburg on Vimeo.

Dit bercht is 1864 keer gelezen

Share
Joop
By Joop mei 24, 2016 17:18

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad