Klassiek concert bij Maaswaarden

Joop
By Joop november 25, 2019 16:37

Klassiek concert bij Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op donderdag 28 november is er een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt verzorgd door Debora Bouman, Nelly-Anne Vonk en Marjoke van de Werken .

Debora Bouman(19) uit Wijk en Aalburg is op haar 7de beginnen met orgel les. Niet veel later is ze overgestapt naar de piano. Hier kon ze nog meer haar gevoel in kwijt. Je speelt als het ware het hele muziekstuk en niet alleen een melodie. Ook Debora heeft uitvoeringen op diverse muziekavonden gegeven.

Nelly-Anne Vonk(20) uit Niewer Ter Aar is op haar 12de begonnen met vioollessen bij Mirjam van der Vlist. In het verleden heeft Anne uitvoeringen gegeven op muziekavonden van de middelbare school.

Marjoke van de Werken (20) uit Leerdam speelt al 10 jaar dwarsfluit. Op dit moment woont ze voor haar studie in Houten en heeft daar nog 2 maal in de week les. Ook speelt ze in een Houtens kamerorkest. Marjoke vind vooral het samenspel met de andere instrumenten erg mooi. Ze heeft inmiddels 2 fluitdiploma’s maar ze hoopt dat er nog meerdere zullen volgen.

Tijdens het concert in Wijkestein zullen ze werken laten horen van Beethoven, Rieding, Bach, Liszt e.a.

Stockfoto

   

Share
Joop
By Joop november 25, 2019 16:37

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad