Klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden

Joop
By Joop januari 25, 2018 16:02

Klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op donderdag 1 februari is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Het concert wordt gegeven door Wilbert Magré en Lisette Baars.  

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Tevens hebben de heren Magré ondertussen al vele CD’s samen opgenomen. Ook heeft de jonge musicus al concertreizen gemaakt naar Parijs (2010), Berlijn (2011), Praag (2012) en Wenen (2013). Hierbij was hij begeleider bij het Gemengd Koor Groot Veluwe.

Vanaf september 2013 is Wilbert ook een koor gestart in Nunspeet met meisjes/dames tussen de 15 en 35 jaar waar hij gelijk bij de eerste repetitie 50 meisjes/dames bij elkaar wist te krijgen.   Regelmatig is hij al te horen bij concerten, zangdiensten of als begeleider bij koren. Kijk voor meer informatie op: www.wilbertmagre.nl 

Lisette Baars kreeg op 7-jarige leeftijd les van dhr. H. Brokking en ging op haar 9de tot haar 17de in de leer bij Robbert van Sterkenburg uit Schoonhoven. Sindsdien studeert ze bij Gerlinde van den Berg uit Krimpen a/d IJssel.

Regelmatig werkt zij al mee aan concerten in verzorgingshuizen en kerken, ook heeft ze aan een aantal concoursen meegedaan. In 2010 won ze de 2de prijs bij het Driestar Concours. Daarnaast speelt ze ook nog dwarsfluit waarmee ze de halve finale bereikte bij het EMG Concours en de finale bij het ICM concours, beide in 2011. (zie ook www.lisettebaars.nl)

Kaartjes voor het concert van 1 februari zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie.

Dit bercht is 993 keer gelezen

Share
Joop
By Joop januari 25, 2018 16:02

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad