Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden

Joop
By Joop september 20, 2018 20:15 Bijgewerkt

Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op donderdag 27 september is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Het concert wordt gegeven door Kees, Marlien, Ankie en Leonore van der Steenhoven.

In het gezin Van der Steenhoven wordt veel gemusiceerd. Vader Kees werd al op 14-jarige leeftijd kerkorganist in de Ned. Herv. Kerk van Aalburg, zijn kinderen gaan hem in dit voetspoor na. Marlien (30) speelt dwarsfluit en behaalde alle diploma’s op de Zeeuwse muziekschool. Ankie (22) behaalde ook haar diploma’s voor cello aan dezelfde muziekschool en studeert nu bij Cor Coppoolse. Leonore (17) volgt klarinetlessen in de talentenklas van dezelfde muziekschool. Als familie hebben ze al meerdere malen gespeeld in de concertserie van Zorgplein Maaswaarden waar ze werden verrast door een overweldigend publiek.

Ook deze keer is er weer een prachtig en toegankelijk programma samengesteld. De gezinsleden treden zowel individueel als gezamenlijk op.

Tijdens het concert hoort u bekende en minder bekende werken van o.a. Mozart, Händel, Dvorák, Vivaldi, etc.

Kaartjes voor het concert van 27 september zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie.

Dit bercht is 492 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 20, 2018 20:15 Bijgewerkt

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg