Klussendienst Altena heeft vanaf 22 juli aangepaste bereikbaarheid

Joop
By Joop juli 19, 2019 10:41

Klussendienst Altena heeft vanaf 22 juli aangepaste bereikbaarheid

ALTENA – De klussendienst is er voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren. Wanneer u niemand in uw omgeving heeft om klusjes in en om huis aan te pakken. Als familie, vrienden of buren niet kunnen helpen, dán kunnen wij langskomen. De vrijwilligers van de klussendienst staan klaar om uitkomst te bieden wanneer er geen andere oplossing beschikbaar is.

De kosten bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 2,50 per half uur. Dit wordt nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend.

Voor het aanmelden van een klus belt u de klussendienst, er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op.

Klussendienst Altena is bereikbaar op maandag van 09.00 tot 15.00 uur op telefoon 06-39585170. Op deze dag nemen we nieuwe opdrachten aan. Andere dagen zijn wij niet meer bereikbaar per telefoon. Klussen worden in overleg met u ingepland wanneer het uitkomt met u en de vrijwilliger.

Share
Joop
By Joop juli 19, 2019 10:41

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad