Klussendienst “Altena”

Joop
By Joop oktober 31, 2018 15:32

Klussendienst “Altena”

De klussendiensten “ De Vijf Kernen” Gemeente Werkendam en “ De Helpende Hand “Gemeente Woudrichem, slaan de handen inéén en gaan samen verder als klussendienst “Altena”.

U wilt zo graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw huis. Maar… soms wordt het moeilijk om kleine werkzaamheden in en om huis zelf te doen.  U kunt dan iemand uit uw omgeving vragen! Als niemand in de gelegenheid is te helpen kan de klussendienst mogelijk uitkomst bieden. De klussendienst bestaat uit een groep vrijwilligers die u helpen met het uitvoeren van het klusje.

De klussendienst is voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren uit de Gemeenten Werkendam en Woudrichem.

De kosten bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 3,00 per half uur. Dit wordt nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend.

Voor het aanmelden van een klusje belt u de klussendienst, er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op.

Klussendienst “Altena “ is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefoon 06-39585170

Share
Joop
By Joop oktober 31, 2018 15:32

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad