KOFFIEPRAAT, Kom kennismaken!

Joop
By Joop mei 31, 2021 18:28

KOFFIEPRAAT, Kom kennismaken!


Regio – Succesvol was KOFFIEPRAAT op de markten in Wijk en Aalburg en Woudrichem in het najaar 2020. Ouderenadvies komt naar u toe!  En nu is het gelukkig zo ver: vanaf half juni gaan wij weer starten! De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven. U kunt ons weer tegenkomen op de lokale markten of in de kern van uw dorp in de gemeente Altena.

We zijn herkenbaar aan onze vlag en gifgroene hesjes met de tekst “Koffiepraat”. Bent u nieuwsgierig wie we zijn? Heeft u zin in een praatje of een vraag voor ons, zoals:

 ‘‘Ik begrijp maar weinig van al het internet. Ik kom er niet uit hoe ik een pas voor de deeltaxi kan aanvragen. Kan ik hierbij geholpen worden, waar moet ik beginnen?

Daarnaast heb ik nog een ander puntje. Ik weet niet of u daar iets mee kan. Ik woon alleen, soms gaat dat prima, maar ik zou toch graag wat meer contacten hebben. Waar kan ik terecht voor iets gezelligs? Kan ik dan zomaar binnenlopen? Misschien kan ik ook nog iets betekenen voor iemand anders.”

In de gemeente Altena zijn vrijwillige ouderenadviseurs opgeleid die op de hoogte zijn van de activiteiten en voorzieningen die er zijn in de gemeente, maar ook kennis hebben op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij verwachten dat de activiteiten ook langzamerhand weer kunnen starten. Daar kijken we allemaal naar uit.

De ouderenadviseur kan ook een luisterend oor zijn als u moeite heeft om alleen te zijn of u een vorm van eenzaamheid ervaart. Dit mag iets zijn om over te praten. Samen zult u gaan bekijken of er iets mee gedaan kan worden.

Wanneer u een bezoek van een vrijwillig ouderenadviseur op prijs stelt kunt u contact met ons opnemen. Wij houden vanzelfsprekend rekening met geldende coronamaatregelen.

Contact kunt u krijgen via :

REGIO WERKENDAM & WOUDRICHEM
Anne-Marie van der Vliet, Stichting Trema Welzijn.  tel.0183-408444

REGIO AALBURG
Heleen van der Hulst. Stichting Welzijn Pro Seniore. tel. 06-30279852

Share
Joop
By Joop mei 31, 2021 18:28

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad