Laat je stem niet verloren gaan

Joop
By Joop november 21, 2018 18:17

Laat je stem niet verloren gaan

ALTENA – Traditioneel  bij het stemmen voor de herindelingsgemeenten is de lage opkomst. Maar of dat ook in Altena zo zal zijn, zal vanavond blijken. Vandaag houden wij de standen in Genderen bij waar over het algemeen goed wordt gestemd.

Helaas kwam de opkomst traag op gang en rond het middaguur uur was het percentage blijven steken op 15% en dat zal bij de andere stembureaus niet anders zijn geweest.

Rond 18.00 uur bleek toch dat de opkomst wat beter was geworden en zat stembureau Genderen op 38,3%. Een resultaat dat niet echt de pan uitrijst. Hopelijk zal de opkomst na het avondeten wat beter gaan lopen, want overdag zullen veel mensen aan het werk zijn en de jonge stemmers nog op school zullen zijn.

De stembureaus gaan er vanuit dat tussen 18.00 en 21.00 uur nog een groot aantal stemmers hun weg weten te vinden naar het stembureau en hun stem uit komen brengen want vandaag is hét moment om te laten weten welke partij jouw voorkeur heeft voor de komende vier jaar.

Laat je stem dus niet verloren gaan en ga stemmen en laat weten welke koers Altena moet gaan varen, als de nieuwe gemeente 1 januari 2019 van start gaat!

Share
Joop
By Joop november 21, 2018 18:17

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad