Marianne Vos Wielerfestival – In het wiel van… geannuleerd

Joop
By Joop maart 18, 2020 16:57

Marianne Vos Wielerfestival – In het wiel van… geannuleerd

REGIO – “Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de daarmee gepaarde onzekerheid voor de periode na de aangekondigde maatregelen, is besloten om In het wiel van… op 11 april te annuleren.”

 De jaarlijkse clinic In het wiel van… op zaterdag 11 april wordt geannuleerd. Vooralsnog is besloten om dit evenement – wat jaarlijks zo’n 100 deelnemers trekt – te annuleren en niet te verzetten naar een nieuwe datum. Wel wordt er gekeken naar een mogelijk leuk alternatief. Uiteraard krijgen alle deelnemers die zichzelf al hebben aangemeld, hun inschrijfgeld retour.

Annuleren bleek onvermijdelijk
Met grote teleurstelling deelt voorzitter Esther Vroegh van het Marianne Vos Wielerfestival – waar dit evenement onder valt – onderstaande persoonlijke boodschap: “Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de daarmee gepaarde onzekerheid voor de periode na de aangekondigde maatregelen, is besloten om In het wiel van… op 11 april te annuleren. De aangekondigde maatregelen door overheid en RIVM richten zich nu op de periode tot 6 april. Ons evenement vindt kort daarna plaats. Het is bijna onmogelijk om in die korte periode nog te anticiperen op eventuele maatregelen die genomen gaan worden. We kiezen er daarom – met pijn in ons hart – voor om het evenement nu al te annuleren”.

Mogelijk alternatief voor In het wiel van…
De clinic die jaarlijks wordt bezocht door ruim 100 deelnemers is al jarenlang onderdeel van de kalender van het Marianne Vos Wielerfestival. Vooral ondernemers uit het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard komen steevast naar deze clinic omdat dit evenement uitermate geschikt is als netwerkmogelijkheid. Daarnaast is de dag altijd compleet en tot in de puntjes verzorgd en nemen veel prominenten uit de wielersport deel. Dit jaar zou het evenement gehouden worden bij Autobedrijf Wout Bouman en was Erik Dekker (naast de standaard aanwezige beroemdheden van Sterren Fietsen en oud professioneel Veldrijder Camiel van den Bergh) een belangrijke genodigde. “Nu het evenement niet door kan gaan, bespreken we na de Corona crisis of we met een alternatief kunnen komen. Dit is nog niet zeker en indien we dit besluiten volgt hier later nog bericht over” geeft bestuurslid Karin van Tongerlo door.

Sport verbindt
“Ook al annuleren we dit evenement, we staan als organisatie niet stil.” vult voorzitter Esther nog even aan. “Vanzelfsprekend hopen we dat onze toertocht op 16 mei wel doorgang kan vinden. Samen fietsten zorgt voor verbinding. En dat hebben we hard nodig na deze roerige tijden!”.

Contact
Met de deelnemers die zichzelf al wel hadden ingeschreven voor het evenement wordt zo snel mogelijk contact gezocht. De inschrijfgelden worden vanzelfsprekend naar hen teruggestort.

Foto: Joop Lankhaar (archief)

Share
Joop
By Joop maart 18, 2020 16:57

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad