Marlies Kant wint CDA foto puzzel

Joop
By Joop mei 12, 2019 22:39

Marlies Kant wint CDA foto puzzel

ALTENA – In een speciale CDA verkiezingsbijlage van weekblad het Kontakt van 13 maart jl. konden lezers een fotopuzzel oplossen. De bijlage èn puzzel was gemaakt door Hannie Visser-Kieboom samen met Renze Bergsma voor de verkiezingen van provincie en waterschap. 

Voor de puzzel moesten de foto’s van alle dorpen in Altena in de juiste volgorde worden geplaatst om zo de slogan de ontdekken. De juiste oplossing was ‘provincie en waterschap’. Uit de goede inzendingen werd Marlies Kant uit Giessen gekozen, zij mocht een bedrag van 250 euro doneren voor het goede doel. Ze koos daarbij voor Sport for Others, een project van Woord & Daad, waarvan de opbrengst naar kindslaven in Haiti gaat. Vrijdagavond is de cheque overhandigd door Hannie Visser-Kieboom, Renze Bergsma moest verstek laten gaan wegens een uitgelopen vergadering van de provincie.

Op 21 september gaat Team Altena meedoen aan het sportevenement, deelnemers kunnen kiezen of ze de Mont Ventoux fietsend, wandelend of hardlopend willen beklimmen. Marlies Kant doet voor de derde maal mee, Bert den Hartog deed al vaker mee. Hij gaat nu samen met Arik Burghout 68 km. hardlopend de berg op.

 

Dit bercht is 403 keer gelezen

Share
Joop
By Joop mei 12, 2019 22:39

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad