Martin Mans weer in Werkendam

Joop
By Joop juni 6, 2017 17:13

Martin Mans weer in Werkendam

Foto: Maranatha kerk

WERKENDAM – Martin Mans komt op veler verzoek weer naar de Maranathakerk in Werkendam tijdens de zomertoer op vrijdag 8 september 2017 om 19.30 uur. Momenteel is het mogelijk kaarten te kopen met een korting.

Martin Mans heeft onlangs zijn 40 jarig jubileum als bevlogen organist gevierd. Ook als ervaren dirigent van zijn “Urker Mans Formatie” is Martin Mans een begrip. De Urker Mansformatie is een unieke groep van 12 mannen met een schitterende zangstem. De tenoren en bassen hebben een jarenlange ervaring op zanggebied en zij beschikken over een schitterend, stoer stemgeluid. Met veel genoegen treden zij, gekleed in de mooie Urker klederdracht, op tijdens hun tournees en brengen een gevarieerd repertoire ten gehore. Nu alweer voor de 2e keer in de Maranathakerk te Werkendam.

Het beloofd wederom een topconcert te worden want ook Mark Brandwijk zal zijn medewerking verlenen met zijn schitterende orgel en pianospel. Deze jonge musicus is vaste begeleider bij verschillende koren en hij maakt deel uit van “The Martin Mans Band”. Hij heeft ook 3 maal de Feike Asma-concours wisselbeker gewonnen. Jantine Kalkman verleend ook haar medewerking met haar fantastische trompetmuziek. Zij heeft ook al vele concertreizen in binnen- en buitenland gemaakt en koren begeleidt. Het programma van dit najaarsconcert is samengesteld door Martin Mans, die tevens ook de algehele leiding heeft.

Nadere informatie en kaartverkoop via www.martinmans.nl.   

Foto: http://www.maranatha-werkendam.nl/

Dit bercht is 1432 keer gelezen

Share
Joop
By Joop juni 6, 2017 17:13

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad