Nieuw Youtube kanaal voor Genderen.org en Altena-Regionieuws.nl (Video)

Joop
By Joop april 29, 2020 11:37

Nieuw Youtube kanaal voor Genderen.org en Altena-Regionieuws.nl (Video)


REGIO – Door verschil van inzicht hebben wij besloten om alléén verder te gaan met onze berichtgeving en Video’s, ze zullen dus niet meer te zien zijn op TV.

De website www.genderen.org blijf gewoon bestaan maar zal alléén de berichten uit Altena bevatten.  De website www.altena-regionieuws.nl zal berichten uit Altena, Zaltbommel en Maasdriel bevatten, maar ook landelijk nieuws.

Als extra hebben wij nu een voorleesfunctie op beide websites geïntegreerd, zodat ook visueel beperkten onze berichten voor kunnen laten lezen.

De video’s die wij publiceren komen op een ander Youtube kanaal komen te staan dan u van ons gewend bent.
U kunt ons nu vinden via:  RivierenlandTV.  Hierop zullen binnenkort ook al onze oudere video’s komen te staan.

Via ons nieuwe video kanaal zullen we binnenkort ook regelmatig live gaan. Voorlopig hebben we vrijdagavond gekozen om live beelden te versturen, maar ook oudere video’s zullen daar worden vertoond.  Als u zich op ons Youtube kanaal abonneert krijgt u automatisch bericht als we on-line gaan. Abonneer je op dat kanaal om ons te blijven volgen.

De samenwerking met Digitaalburg  (die al lang bestaat) zal onveranderd blijven bestaan en we zullen dikwijls berichten samen delen, o.a. onze video’s.
Neem alvast een kijkje op ons nieuwe kanaal: RivierenlandTV

Hieronder kunt u onze trailer alvast bekijken

Share
Joop
By Joop april 29, 2020 11:37

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad