Nieuwaal pakt uit op burendag

Joop
By Joop september 11, 2018 22:28

Nieuwaal pakt uit op burendag

NIEUWAAL – Ook dit jaar vieren ze op veel plaatsen in Nederland weer Burendag en ook in Nieuwaal willen ze dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. De organisatie is ook dit keer weer in handen van het Dorpsplatform en die zijn er ook dit jaar weer prima in geslaagd om een mooi programma in elkaar te zetten waarbij zowel de volwassen inwoners en de jeugd aan hun trekken komen.

Op 22 september, om 11.30 uur wordt de aftrap gegeven met een speurtocht voor kinderen en volwassenen. De deelnemers krijgen als extra opdracht mee om zoveel mogelijk afval te verzamelen. Daarbij zijn er leuke prijzen te verdienen. De papieren voor deze speurtocht zijn af te halen in Ons Trefpunt.

Rond 15.00 uur is er een wedstrijd wie de sterkste man of vrouw van Nieuwaal gaat worden, enkele onderdelen zijn vrachtwagen trekken, stenen drukken, band flippen en daarnaast moet je ook nog zo lang mogelijk op een rodeo stier blijven zitten.

Ook dan is er weer aan de kinderen gedacht, er is gelegenheid om op een  pony te rijden, ze kunnen zich laten schminken en er kunnen kweekpotjes gemaakt worden. En natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht, er komt onder andere een ijs- en hamburgerkraam. De frisdrank en ranja zijn gratis, evenals de entree. En dat alles speelt zich af bij het voetbalveldje en speeltuin. De burendag is ongeveer om 19.00 uur afgelopen

Dit bercht is 414 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 11, 2018 22:28

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg