Nieuwe Alpha van start in Genderen

Joop
By Joop augustus 16, 2019 11:05

Nieuwe Alpha van start in Genderen

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Genderen wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Genderen gaat op 11 september een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd wordt een onderwerp behandeld.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.45 uur op Meerhoek 18 in Genderen. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl  en https://alpha-cursus.nl/cursus/alpha-genderen-5/  of neem contact op met Hennie Bouman, 0620575876, alpha@gereformeerdekerkgenderen.nl

Share
Joop
By Joop augustus 16, 2019 11:05

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad