OKÉ FM wil aan de slag in Altena & Bommelerwaard

Joop
By Joop september 28, 2018 17:19

OKÉ FM wil aan de slag in Altena & Bommelerwaard

Jouw familieradio speelt in op de huidige ontwikkelingen in medialand. Het terrein is volop in beweging: het digitaal en sociaal mediagebruik groeit en traditionele print-media hebben het moeilijk. Wij onderstrepen het belang van de lokale media, net als diens professionalisering en vernieuwing (zoals te lezen in het Vernieuwingsconvenant Gemeenten-Lokale Omroepen 2015-2018).

OKÉ RADIO, TV & WEB is een krachtig medium welke gevormd is voor en mét de inwoners van Altena en de Bommelerwaard. Het realiseren van onze toekomstvisie gaat stapsgewijs en is een groeimodel. OKÉ RADIO, TV & WEB is positief over de kracht van deze streekomvang (Altena/Bommelerwaard) maar wil niet groter.

Nabijheid is een groot goed voor onze omroep en de meest recente cijfers bevestigen dat de familiezender draagvlak heeft en bekendheid geniet in het land van Altena en de Bommelerwaard. In de Zaltbommel is dat 53%,  in Aalburg 85%, Woudrichem 56% en in Werkendam is dat 39%.

OKÉ TV
Ziggo heeft de primeur, zij voegde het kanaal als eerste toe in  hun pakket op kanaal 36 voor de streek Bommelerwaard en 41 voor de streek Altena.

Bron: OKEFM

Share
Joop
By Joop september 28, 2018 17:19

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad