OkéMedia officiële omroep voor gehele Bommelerwaard

Joop
By Joop februari 5, 2020 18:28

OkéMedia officiële omroep voor gehele Bommelerwaard

REGIO – Op dinsdag 4 februari heeft het Commissariaat voor de Media een besluit genomen rond de indeling voor de streekomroepen in de regio Altena en Bommelerwaard. Binnen dit besluit zijn OkéFM en OkéTV aangewezen als officiële publieke media-instelling voor de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. Het Commissariaat voor de Media heeft ook het besluit genomen om RTV Altena aan te stellen als officiële lokale publieke media-instelling voor de gemeente Altena.

Inhoudelijk kan het bestuur van OKE Media nog niet reageren op het nieuws. “We willen nu eerst de motivatie lezen van het Commissariaat, wat vandaag aangetekend via de post naar aan hen werd opgestuurd . OkéMedia is erg nieuwsgierig waarom het Commissariaat voor de Media eerst niet en nu wel een besluit kon nemen, ondanks dat er vele vragen waren die nauwelijks door de gemeente Altena beantwoord zijn.”, zo stelt bestuursvoorzitter Willem Bakker.

Secretaris Henri Verhagen vult hier op aan: ”Wij blijven geloven in een streekomroep voor de regio Altena en de Bommelerwaard. Aan onze visie en inzet zal dus ook niets veranderen. Het is uiteraard jammer dat we als regio er niet in zijn geslaagd om direct tot een volwaardige streekomroep te komen. Maar aan de andere kant krijgen we nu wel weer de kans om onze wortels verder uit te zetten in de Bommelerwaard en onze streekomroepplannen voort te zetten.”

OkéMedia blijft de officiële lokale omroep voor de Gemeente Zaltbommel en nieuw: OkéMedia is nu ook officieel de lokale omroep van de Gemeente Maasdriel. Inwoners uit de gemeente Maasdriel zijn dan ook van harte welkom.

Het bestuur van OkéMedia is dan ook trots op de positie van OkéFM / TV als streekomroep in de Bommelerwaard met de officiële toewijzing in de gemeente Maasdriel, naast de continuering in Zaltbommel, nu verstevigd wordt.

Share
Joop
By Joop februari 5, 2020 18:28

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad