Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”

Joop
By Joop januari 11, 2018 21:01

Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”

WIJK EN AALBURG – Donderdag 25 januari is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. Inmiddels is er naar een passende naam gezocht voor het ontmoetingscentrum. Vanaf heden heet het “Ontmoetingscentrum de Hoofdzaak”. Het Ontmoetingscentrum is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met Dementie en NAH om elkaar te ontmoeten en als men wil activiteiten te ondernemen.   Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is er elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie aan te vragen of de eigen situatie te bespreken. Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.     

Het Ontmoetingscentrum wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe en Buurtzorg en ondersteund door de Gemeente Aalburg en de huisartsen in Aalburg en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15:00 tot 17:00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg. Tot slot is er ook altijd de mogelijkheid om, tegen betaling, gebruik te maken van een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

Alle data voor 2018 op een rijtje: 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 28 juni, 26 juli, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november, 27 december.

 

 

Dit bercht is 839 keer gelezen

Share
Joop
By Joop januari 11, 2018 21:01

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad