Oosterhouter met drugs aangehouden

Joop
By Joop april 6, 2021 16:07

Oosterhouter met drugs aangehouden


Oosterhout – Een 18-jarige Oosterhouter is maandag 5 april 2021 omstreeks 20.25 uur op de Prins Frederikstraat aangehouden ter zake drugs bezit. Hij had vijf zakjes hennep bij zich. De politie onderzoekt of de Oosterhouter zich ook bezig houdt met het dealen van drugs.

Agenten controleerden maandagavond op de Prins Frederikstraat een auto bestuurd door een 18-jarige Oosterhouter. De dienders was de auto in het centrum opgevallen omdat de bestuurder nabij de Rutselboslaan even stil stond en op de Teilingen langs de weg stopte en iemand uit liet stappen. Bij navraag bij de meldkamer bleek dat op het voertuig de aandacht gevestigd werd vanwege mogelijk drugs dealen. De bestuurder overhandigde desgevraagd een zak met daarin vijf gripzakjes hennep. Het gaat om bij elkaar 8 gram netto.

Bij verder onderzoek werden in het dashboard kastje nog een aantal lege gripzakjes aangetroffen. Ook had hij 415 euro aan contant geld en twee mobiele telefoons bij zich. Hij is aangehouden en ingesloten in het cellencomplex.

Share
Joop
By Joop april 6, 2021 16:07

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad