Open Dag bij Sovak

Joop
By Joop februari 20, 2017 19:48

Open Dag bij Sovak

SLEEUWIJK – Op zaterdag 18 maart houdt SOVAK, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, open huis in Sleeuwijk.

Werken in het groen daar groei je van
Tuinderij Rietveld, een ontmoetingsplek voor heel het dorp.

Hard werken en plezier maken gaan hier hand in hand. Meebewegen met de seizoenen en werk doen dat ertoe doet. In de moestuin aan de slag, hout zagen, gras maaien. planten en bloemen kweken in de kas, een eigen milieustraat, dieren voeren; op de tuinderij is altijd wat te doen. En op z’n tijd een praatje met de mensen uit het dorp die de weg weten te vinden naar onze boerderijwinkel. Daar wordt al het gezonde lekkers uit de moestuin (en nog veel meer) met gepaste trots verkocht.

Kom gerust een kijkje nemen en geniet, net als wij, van het mooiste plekje van Sleeuwijk.

Van harte welkom!
Op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 15.00 uur.

Er kan hier heel veel
Dat is de kracht van activiteitencentrum Rietveld

Gezellig aan de slag in de keuken, administratie- en receptiewerk, creatief bezig zijn bij het decoteam of in het atelier. Je vindt hier altijd wel werk dat bij je past. Ook zijn er groepen waarin het beleven van de sfeer met al je zintuigen centraal staat. Maak een tour langs onze lokalen om te zien en ervaren wat hier allemaal mogelijk is.

Op deze locatie zijn ook medewerkers aanwezig die je alles kunnen vertellen over wonen en werken bij SOVAK, vacatures, opleidingsmogelijkheden en vrijwilligerswerk.

www.sovak.nl

Share
Joop
By Joop februari 20, 2017 19:48

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad