Opening unieke rotonde in Werkendam

Joop
By Joop juni 30, 2016 15:58

Opening unieke rotonde in Werkendam

Rotonde-WerkendamWERKENDAM – Op zaterdag 2 juli a.s. wordt om 10 uur in Werkendam een rotonde geopend, die uniek voor Nederland is. Het is een rotonde waarop een heuse scheepsboeg is geplaatst, die verwijst naar de roots van Werkendam: de scheepsbouw.

Op 2 juli vindt de Havendag Werkendam plaats in aanwezigheid van minister Kamp en zijn echtgenote. Omdat een doop traditioneel door een dame verricht dient te worden, is mevrouw L. Kamp uitgenodigd deze taak te vervullen. Zij heeft deze uitnodiging geaccepteerd.

De rotonde is geadopteerd van de gemeente Werkendam door De Jong Groenbeheer en Werkendam Maritime Industries, een samenwerkingsverband van 35 maritieme bedrijven. Werkendam is trots op haar roots en laat dat met de scheepsboeg zien. Iedereen die Werkendam binnenkomt kan eigenlijk figuurlijk niet om de rotonde heen. Maar moet dat letterlijk wel…

Mocht u de doop willen bijwonen: van harte welkom op de kruising Dijkgraaf den Dekkerweg/Borcharenweg in Werkendam. Parkeermogelijkeden zijn er op de Borcharenweg 1, bij de begraafplaats. In verband met te verwachten drukte wordt geadviseerd om 09:45 uur aanwezig te zijn.

Share
Joop
By Joop juni 30, 2016 15:58

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad