Opnieuw twee keer brandstichting in Zuilichem

Joop
By Joop september 22, 2019 11:49

Opnieuw twee keer brandstichting in Zuilichem

ZUILICHEM – Alles wijst erop dat er in Zuilichem zaterdagavond  21 september, twee keer brandgesticht is in dezelfde buurt waar al eerder containers en auto’s in brand werden gestoken. De eerste melding van een buitenbrand kwam om 21 uur 37. Er bleek een conifeer in brand gestoken te zijn in De Boogerd.

De bewoners wisten zelf de brand te blussen voordat de brandweer uit Brakel arriveerde. De dader of daders waren behoorlijk brutaal, want het brandje was vlak bij een camera die de gemeente in verband met de vele branden had opgesteld.

De brandweer was nog maar amper terug in de kazerne of er kwam om 22 uur 04 een melding dat er een brand zou zijn in ’t Stikske. Ditmaal stond er een heg in brand en ook hier waren de bewoners met emmers water met bluswerkzaamheden begonnen. Deze brand was toch iets serieuzer dan de eerste brand, en moest de brandweer er aan te pas komen om het vuur definitief te blussen.

De politie is in gesprek met mensen die mogelijk iets gezien hebben, en uiteraard zullen ook de camerabeelden nog bekeken worden. 

Collega Hans Verbeek was ter plaatse en maakte de beelden

Share
Joop
By Joop september 22, 2019 11:49

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad