Oud & nieuw en Nieuwjaarsreceptie in Drongelen

Joop
By Joop december 19, 2016 22:11

Oud & nieuw en Nieuwjaarsreceptie in Drongelen

DRONGELEN – Nog een paar dagen en dan is het jaar 2016 voorbij. Of anders gezegd, het jaar 2017 kan ingeluid worden.

Zoals elk jaar wordt oud en nieuw gevierd in Drongelen bij het Dorpshuis “De Oude School”.  Dit jaar wordt natuurlijk niet overgeslagen. Het feest begint bij het dorpshuis rond 00.30 uur en zal duren tot ……..

Onder het genot van een drankje (bijvoorbeeld een lekker glas Gluhwein) en deuntje kan men elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen. Gezellig terugblikken over wat er in 2016 allemaal gebeurd is en vooruit kijken naar hetgeen dat komen gaat in 2017. En wat zit er dan op korte termijn aan te komen? Natuurlijk de oergezellige jaarlijkse bingo. Verder zal er een stampottenbuffet georganiseerd worden en de bandavond zal al  weer z’n 4e editie krijgen. Voor exacte data raadt het dorpshuis aan om de facebookpagina te liken. Zo blijf je van alle activiteiten en gebeurtenissen op de hoogte. Deze pagina is www.facebook.com/oudeschooldrongelen 

Een paar dagen na de jaarwisseling,  op vrijdag 6 januari, is de officiële nieuwjaarsreceptie in het dorpshuis. Het zal dit jaar echter niet alleen bij het handje schudden blijven. In de winterperiode is het elke vrijdag normaal gesproken gezellig samen zijn in De Oude School. Er wordt dan onder andere gebiljart, gekaart, gesjoeld, gedart, noem maar op. Gezelligheid is hierin het belangrijkste. Omdat dit jaar de nieuwjaarsreceptie ook op vrijdag valt, worden beide activiteiten gecombineerd. Aanvang dus op 6 januari en de deuren gaan dan om 19.30 uur open.

Dit bercht is 1318 keer gelezen

Share
Joop
By Joop december 19, 2016 22:11

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad