Particulieren zetten zich in voor de minder bedeelden

Joop
By Joop april 12, 2018 18:08

Particulieren zetten zich in voor de minder bedeelden

AALBURG  – “Minimaal” is een door vrijwilligers opgezette facebooksite waarbij we de minderbedeelde medemens in Nederland proberen te ondersteunen d.m.v. materiële giften, die aan hen gedoneerd worden.

In andere gebieden van Nederland bestaan al zulke groepen maar in de omgeving van Gemeente Aalburg “Minimaal” niet kunnen vinden, dus daarom onze inzet hiervoor.

De mensen die hier behoefte aan hebben kunnen een vriendschapsverzoek sturen en zo lid worden van deze site. Er wordt niet om bankafschriften gevraagd, maar wel eerlijkheid. 

De site staat nu even op openbaar zodat er aandacht gegeven kan worden aan het initiatief. De  beheerders van de Facebook Website garanderen dat ze discreet om zullen gaan met de informatie die verkregen wordt.

Op deze website worden spullen geplaatst zoals: kleding, speelgoed en andere kleine spullen waar de leden op kunnen reageren, na een bepaalde tijd worden de spullen verloot onder de leden die interesse hebben in dat bepaalde item.

Mensen die spullen hebben mogen die doneren aan Minimaal en zo zorgen de beheerders dat die weer bij de behoeftige medemens komt. Er worden geen grote spullen aangenomen, maar je kunt de vrijwilligers wel melden als je iets groots in de aanbieding hebt, zodat de vrijwilligers kunnen bemiddelen door het op website te plaatsen.

Spullen moeten wel zelf gebracht of gehaald worden.

Ken je mensen die wel een materieel steuntje kunnen gebruiken wijs ze dan op de Facebookwebsite: Minimaal. (klik op de link om naar de betreffende pagina te gaan).

Je moet wel lid worden door op de button: “Lid worden” te klikken en wachten tot je toegang hebt gekregen door de beheerder van de pagina.

Stockfoto

 

Dit bercht is 885 keer gelezen

Share
Joop
By Joop april 12, 2018 18:08

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg