Powerhouse Sport Awards uitgereikt

Joop
Door Joop januari 14, 2017 20:31

Powerhouse Sport Awards uitgereikt

WIJK EN AALBURG – In MFC d’Alburcht zijn vrijdagavond voor de 23e keer de Powerhouse Sport Awards uitgereikt. Het niveau was ook dit jaar weer bijzonder hoog, stuk voor stuk sporters en sportploegen die niet alleen altijd op nationaal maar sommige ook internationaal aanprekende titels hebben weten te behalen.

Zo ging de titel sportman van het jaar naar de Wijk en Aalburgse karateka Rick Sonneman, die het afgelopen jaar Nederland kampioen bij de senioren was geworden. Het was pas de tweede keer dat de titel sportman van het naar iemand uit de gemeente Aalburg ging, in een ver verleden was het motorcoureur Patrick Lakerveld die al eens wist te winnen.

Dat is anders bij de vrouwen waar de titel meestal naar Marianne Vos ging, echter niet dit jaar Vos was wel genomineerd maar moest toezien dat de titel naar Britt Remmers uit Werkendam ging. Britt Remmers maakte in 2016 furore met het Nederland dames softbalteam.

De titel sportploeg van het jaar ging naar het voetvolleybal duo Jesse van Oord en Antonio Aurino, die op de Olympische spelen actief waren hetzij nog als demonstratiesport.

De titel sportploeg junioren ging net als vorig jaar naar het Beachvolleybal duo Raisa Schoon en Emi van Driel. Sportman bij de junioren werd Stan Schipperen uit Dussen. Bij de meisjes won Insaf Amraoui uit Zaltbommel. Zei doet aan ritmische gymnastiek en komt uit voor Flik Flak. De laatste titel die bij de Masters ging naar mountainebiker Mailel Goovaarts uit Drunen. Hieronder een fotoreportage.

 

Altenadigitaal maakte onderstaande samenwerking.

Dit bercht is 3187 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop januari 14, 2017 20:31

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg