Prijsuitreiking H.S.V. de Bergse Maas

Joop
By Joop november 26, 2018 21:45

Prijsuitreiking  H.S.V. de Bergse Maas

GENDEREN – Op vrijdagavond 16 november werd door het bestuur van ‘’ de Bergse Maas’’ weer haar jaarlijkse prijsuitreiking avond  georganiseerd. Op deze avond worden de prijswinnaars bekent gemaakt van de verschillende competities die over het gehele jaar georganiseerd worden door de wedstrijdcommissie van onze vereniging.

Rond 20.00uur werd iedereen weer hartelijk ontvangen in ons clubhuis café T Zwaantje met koffie en cake, nadat iedereen aanwezig was werd door de voorzitter de avond geopend waarna zij het woord aan Harold gaf voor de prijsuitreiking van de jeugd vissers.

De jeugd heeft dit jaar verschillende competities gevist waarbij er redelijk tot soms heel goed vis is gevangen. De winnaar van het koningsvissen  voor de jeugd  is geworden Antoin met maar liefst 1560cm aan vis, 2e werd Axel met 1303cm, de 3e plaats was voor Jens met 1298cm en 4e werd Ayrton met 872 cm. Met elkaar samen wisten deze 4 kanjers dus ruim 56 meter aan vis te vangen in deze competitie  over 3 wedstrijden , en de grootste gevangen vis was 48 cm  gevangen door Antoin.  De Vrije hengel competitie is ook gewonnen door  Antoin die 548cm kon laten noteren , de 2e plaats was voor Axel met 281cm en 3e werd Ayrton die 243 cm aan vis liet noteren. Deze competitie werd over 2 wedstrijden gevist. Naast deze competities zijn er nog een aantal losse wedstrijd gevist waarin goed vis is gevangen.

Nadat de Bekers, petten en tegoedbonnen van Fauna hengelsport aan de jeugdige winnaars waren uitgedeeld nam onze voorzitter Lena van Berkel weer het woord en ging over tot de prijsuitreiking van de senioren. Bij de senioren zijn dit jaar weer een 24 tal wedstrijden gevist over diverse competities. Hierbij zijn er wedstrijden geweest waarbij er heel erg veel vis is gevangen maar helaas waren er ook  wedstrijden waarbij er weinig tot geen vis boven water kwam. Misschien is dit juist ook wel het mooie van deze sport want je weet vooraf nooit wat en hoeveel je gaat vangen. De winnaar van het Konings vissen werd Johan Treffers met 5 wedstrijdpunten , 2e  werd Hans Weck met  10 punten en 3e Leo Kleian met  11 punten. De prijs voor grootste vis werd gewonnen door Herman Bouman, het lukte hem om in de 2e wedstrijd een brasem van maar liefst 57 cm te vangen. De grote Pieterman ( een soort loterij) werd eveneens gewonnen door Herman met een gevangen vis van 25cm.De 17 deelnemers aan deze competitie wisten in 5 wedstrijden met elkaar ruim 103 kilo aan vis boven water te krijgen.

De Winnaar van de 50+ competitie die op 5 donderdag avonden in het voorjaar word georganiseerd werd Kees Treffers met 7 punten. 2e werd Zeger vd Stelt met ook 7 punten maar hij had in totaal minder gewicht dan de winnaar. De 3e plaats was voor Cor Lobregt met 8 punten. Totaal werd in 5 wedstrijden met 16 deelnemers 61 kilo aan vis gevangen.

Bij de visser van het jaar competitie worden alle losse wedstrijden die georganiseerd worden bij elkaar opgeteld. Deze uitslagen vermelden we ook vaak op de site www.genderen.org. De winnaar hiervan werd  Kees Treffers met 83 punten. 2e werd Leo Kleian met 81 punten en de 3e plaats was voor Johan Treffers met 77 punten. Aan de 12 wedstrijden die hiervoor meetellen deden gemiddeld  14 personen per wedstrijd mee en er waren in totaal 25 verschillende deelnemers die minimaal 1 wedstrijd mee hebben gevist. Met elkaar werd in deze competitie 137 kilo aan vis gevangen. De poedelprijs  werd dit jaar gewonnen door Bert Kommers, deze eer had hij te danken aan het feit dat hij veel wedstrijden heeft mee gevist en hierin gemiddeld de minste punten heeft behaald.

 Nadat alle Bekers,  vleesschotels en boodschappen pakketten aan alle deelnemers waren uitgereikt werd er door het bestuur nog een kleine loterij georganiseerd met mooie prijzen. Hierna werd door de voorzitter het warm en koude buffet geopend wat weer tot in de puntjes was verzorgd  door Harold en Suzanne van café T Zwaantje. Het was weer een hele gezellige avond met lekker eten een drankje en veel gezelligheid onder elkaar.    

prijswinnaars Jeugd

winnaars koningsvissen

winnaars 50+ competitie

prijswinnaars visser v jaar competitie

poedelprijs winnaar

Share
Joop
By Joop november 26, 2018 21:45

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad