Primeur voor Gein op ’t Plein 2019 in Nieuwendijk

Joop
By Joop juni 24, 2019 12:02

Primeur voor Gein op ’t Plein 2019 in Nieuwendijk

Raamsdonksveerse band De Fik Erin staat op het podium!

Op vrijdag 5 juli, om 15.30 uur, wordt het leukste buurtfestival van Nieuwendijk geopend. Ook dit jaar heeft de organisatie, met dank aan de vele sponsoren, haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten. Met natuurlijk de grote primeur, De Fik Erin!

Rondrit
Het blijft fantastisch voor de oudere inwoners van het dorp. Een rondrit met de Hank-O-Motief door ons mooie Altena. Dit jaar stappen zij om 13.30 uur op bij de Van der Stelt straat of het Jan Biesheuveldijkhuis. We hebben een tussenstop bij de Klompenmaker in Dussen en bij terugkomst op het plein, rond 16.00 uur staat er nog een heerlijk glaasje klaar!
Opgeven kan door te bellen naar 06-12675384.

Voor iedereen!
De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en  rodeostier of spelen in een berg zand. Er is dit jaar een echte kinderboerderij, maar een potje voetballen kan natuurlijk ook. Er kan geknutseld worden of wil je liever glittertattoo van een draak? Ook de brandweer is, bij geen calamiteiten, weer van de partij! Voor een lekker ijsje kun je terecht bij Pinokkio. Wil je lekker een hapje blijven eten? Bij Foodtruck Pizza del Blocco kun je terecht voor een heerlijke pizzapunt en wij maken zelf broodjes hamburger of knakworst.

De Fik Erin!
DJ Robin draait de plaatjes aan elkaar en zorgt voor een knallende afsluiter, ook zanger Dennis van der Stelt staat op het podium. Dit jaar hebben we een echte primeur! De Raamsdonkveerse band De Fik Erin staat vanaf 20.00 uur op het podium!
De herkenbare tunes van De Fik Erin worden al 12,5 jaar met drift in je oor geflambeerd. Regelmatig afgewisseld met de meest bekende liedjes van alle tijden waardoor je werkelijk elke klank mee wil schreeuwen.

Kortom: een buurtfestival voor en door iedereen!!
Kijk voor meer informatie op www.geinoptplein.nl

Share
Joop
By Joop juni 24, 2019 12:02

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad