Pro Seniore lanceert klusjesdienst “de Tuinman” (met video)

Joop
By Joop juni 1, 2016 14:22

Pro Seniore lanceert klusjesdienst “de Tuinman” (met video)

Pro-Seniore-Tuinmannen

AALBURG – De Stichting Welzijn Pro Seniore (vroeger Stichting voor Bejaardenwerk in het Land van Heusden) heeft er sinds 1 juni 2016 een nieuwe tak van dienstverlening bij: “de Tuinman”.

Voor alle kernen van de gemeente Aalburg is al jaren de klusjesdienst, die door het Open Bejaardenwerk wordt georganiseerd.

Jarenlang is de klusjesdienst bemand door Henk Vos, daarna lang door Martien van Wijk. Geweldig zoals deze mensen dat hebben gedaan, liet Pro Seniore ons weten.

Bij deze klusjesdienst konden mensen met een kleine portemonnee aankloppen op kleine klusjes te laten doen in hun huis, zoals: een telefoonlijn te verlengen, een paar tegels in de tuin recht laten leggen of een nieuwe WC bril monteren.

Sinds 1 juni is daar een nieuwe service bijgekomen: “de Tuinman”. Voor mensen met een kleine portemonnee en die het zelf niet meer kunnen door ouderdom of lichamelijke problemen, kunnen een beroep doen op Ben Treffers en Gerrit Dekkers die zich hebben aangemeld om gratis tuinwerkzaamheden uit te voeren.

Deze vrijwilligers doen dit gratis maar de stichting vraag 5 Euro per eenheid (45 minuten) voor de pot waar de vaste lasten uit worden betaald, zoals reiskosten e.d.

Meer informatie en om u aan te melden kunt u vinden op de website van Pro Seniore: http://st-welzijnproseniore.nl/.

Genderendigitaal maakte onderstaande video, die later ook te zien zal zijn op AltenaTV, kanaal 40 van Ziggo.

Share
Joop
By Joop juni 1, 2016 14:22

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad