Proef met avondopenstelling milieustation

Joop
By Joop mei 29, 2020 17:22

Proef met avondopenstelling milieustation


GIESSEN – Vanaf 1 juni is het milieustation in Giessen op woensdagavond tot 19.30 uur open.  De gemeente wil kijken of de avondopenstelling aanslaat, en daar in nieuw beleid rekening mee houden.  

De laatste maanden is het erg druk bij de milieustations. Door de coronacrisis zijn veel mensen thuis en ruimen hun huis op of zijn in de tuin bezig. Sinds eind maart zijn de milieustations in Giessen en Werkendam vaker en langer open. Hiermee hopen we bezoek beter te spreiden en de wachttijden te verminderen. Door de coronamaatregelen kunnen er minder auto’s tegelijk het terrein op.

Ruimere openingstijden tot 1 september
De ruimere openingstijden waren in eerste instantie tot 1 juni. Omdat het nog steeds drukker is dan normaal verlengen we de ruimere openingstijden tot 1 september. Om dat mogelijk te maken met het beschikbare personeel, hebben we de ruimere openingstijden aangepast. Nieuw is ook dat het milieustation in Giessen deze zomer op woensdagavond open is.

Wethouder Roland van Vugt: “We keken al langer naar de mogelijkheid voor inwoners om ’s avonds naar het milieustation te komen. Deze omstandigheden bieden een kans om daarmee te experimenteren om te kijken of het voorziet in een behoefte. Dan kunnen we daar rekening mee houden als we nieuw beleid maken voor de milieustations.”

Milieustation Hank nog dicht
Het milieustation in Hank blijft tot 1 september dicht.  

Share
Joop
By Joop mei 29, 2020 17:22

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad