Publiek geniet van turnoefeningen tijdens clubkampioenschappen W.I.K.

Joop
By Joop februari 10, 2020 10:23

Publiek geniet van turnoefeningen tijdens clubkampioenschappen W.I.K.

Zaterdag 8 februari stond sporthal d’Alburcht in Wijk en Aalburg in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen van sportvereniging W.I.K. waar meer dan 120 leden aan mee deden.

Enthousiast publiek
In de ochtend turnden de selectieleden van W.I.K. De selectie telt 30 turnsters in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. De meiden turnen op verschillende niveaus en het publiek kon genieten van mooie oefeningen.

Daarna was het de beurt aan de recreanten van W.I.K. Met goed gevulde tribunes vol ouders,

opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen was het extra leuk en ook spannend om te mogen turnen. Voor een aantal kinderen was het hun allereerste wedstrijd. De meiden en jongens lieten zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd en konden rekenen op een enthousiast publiek.

Demonstraties
De dag werd afgesloten door stoere peuters en kleuters die een gym parcours aflegden en een nijntje dans op voerden. Gevolgd door de damesgroep met special guests Manon, Anne, Fay en David. De groep bestaat uit turnsters in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Zij lieten zien dat je nooit te oud bent om te (leren) turnen. Het publiek was duidelijk onder de indruk van de sprongen op de grote trampoline.

Prijsuitreiking
Aan het eind van de dag ontving iedere deelnemer een medaille en diploma. Buurtsportcoach Gidion van Dijk reikte de gouden, zilveren en bronzen bekers uit. De wisselbekers zijn dit jaar gewonnen door Estelle Kant (grote selectie), Fenna Groeneveld (kleine selectie), Jaylee van Rijswijk (groep 3 & 4), Rosalyn Mouthaan (groep 5, 6 & 7), Marielle de Waal (groep 8 & VO) en Quinten de Bruin (jongens).

De volgende wedstrijd is op 4 april. Dan nemen de recreanten van W.I.K. het in de Driekamp op tegen de leden van S&V uit Eethen en Lios uit Veen.

Foto: Goof van Rijswijk

Dit bercht is 121 keer gelezen

Share
Joop
By Joop februari 10, 2020 10:23

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad