PubQuiz tbv Alpe d’HuZes in café D’n Dijk

Joop
By Joop april 4, 2016 11:45

PubQuiz tbv Alpe d’HuZes in café D’n Dijk

Op zaterdagavond 16 april wordt er met medewerking van en in Café D´n Dijk een Pubquiz georganiseerd tbv Alpe d’HuZes. Test ook jouw algemene kennis, beleef een gezellige avond én steun het goede doel. Inschrijven kan in teams van max. 5 personen en het inschrijfgeld van € 6,-  per persoon komt geheel ten goede van Alpe d HuZes. Aanmelden kan bij D’n Dijk, via de mail (rolfran@kpnplanet.nl) of telefonisch via Rolf: 06 5136 2557. 

Als kandidaten beantwoord je in teamverband vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes, zoals muziek, natuur, strips, sport etc. Tussendoor is er de ´petje op, petje af´ ronde.

Kom ook of schrijf je alvast (in teamverband) in! Café d’n Dijk is te vinden aan Maasdijk 113 te Wijk en Aalburg.

Op woensdag 2 juni  loopt Ellen Ran (nog voor haar 70e verjaardag) naar de top. Dat is tijdens Alpe d’HuZus). Een dag later, donderdag 3 juni, neemt haar zoon Rolf Ran voor de vijfde keer deel aan Alpe d’HuZes en gaat hij voor de (4) beklimmingen op de fiets. Op deze manier proberen ze zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor het goede doel wat onderzoek naar genezing van kanker doet.

Alpe-dHuzes-den-dijk

Dit bercht is 1813 keer gelezen

Share
Joop
By Joop april 4, 2016 11:45

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad