Rechercheonderzoek gewapende overval op distributiecentrum in volle gang

Joop
By Joop juli 29, 2020 17:20

Rechercheonderzoek gewapende overval op distributiecentrum in volle gang


Waalwijk – De recherche is druk bezig met het onderzoek naar de overval die zondag 19 juli jl. plaatsvond op het distributiecentrum aan de Pakketweg. Twee beveiligers werden daarbij met een vuurwapen bedreigd en vervolgens gegijzeld. Bij de overval waren zeker vier daders betrokken. Er is een aanzienlijke hoeveelheid waardevolle goederen buit gemaakt die de daders met een door hen meegebrachte vrachtauto hebben meegenomen.

De overvallers reden omstreeks 08.15 uur het parkeerterrein van het distributiecentrum op en gingen het bedrijf binnen.  Daarbij gijzelden zij twee beveiligers. Er waren op dat moment buiten de twee  beveiligers nog enkele andere werknemers aanwezig die echter niets van de overval hebben meegekregen.  De bewakers wisten zich rond 14.50 uur te bevrijden en alarm te slaan

Onderzoek
De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in. Daarbij worden onder meer veel camerabeelden bestudeerd.  Hiervoor is ook de expertise van politiespecialisten ingeschakeld. Ook is in het bedrijf door forensisch rechercheurs een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Tevens zijn getuigen verhoord. 

Bron: Politie

Share
Joop
By Joop juli 29, 2020 17:20

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad