Regioatleten presteren prima in Alblasserdam

Joop
Door Joop oktober 7, 2017 17:41

Regioatleten presteren prima in Alblasserdam

REGIO – Bij de 3e Molenloop in Alblasserdam een wedstrijd die meetelt voor het Grote Rivieren Circuit wisten een aantal regioatleten onder zware omstandigheden (regen en wind) zich prima in de kijker te lopen. Er stonden zaterdag ruim 300 atleten aan de start bij de voorlaatste loop van dit circuit.

Egbert Hooijkaas uit Zuilichem die zich weer heeft aangesloten bij de Altena Road Runners wist zich heel lang aan de kop van de wedstrijd te handhaven. Op twee kilometer voor het einde van de wedstrijd die over 10 Engelse Mijlen ging moest hij wat toegeven op de latere winnaar Arjan Kaashoek van av Typhoon uit Gorinchem. Hooijkaas (57.54) eindigde uiteindelijk op de tweede plaats in het totaalklassement, maar won wel bij de masters 45+

In dezelfde leeftijdsklasse eindigde Johan Roozenmond (1.04.28) uit Genderen ook lid van Altena Road Runners op de 3e plaats. Jan van Stigt uit Giessen zat daar met 1.05.17 kort achter, hij werd 5e bij de Masters 45+. Henk van den Heuvel werd 12e in deze groep en Johan van Herpen uit Well werd 15e.

Over twee weken is de laatste wedstrijd van het Grote rivierencircuit bij Typhoon in Gorinchem. Aanstaande zaterdag is de voorlaatste wedstrijd van het Altena Road Circuit in Hank.

Video 10 EM

Video Jeugd

Dit bercht is 711 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop oktober 7, 2017 17:41

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg