Repair Café Altena op 13 augustus

Joop
By Joop augustus 1, 2019 16:12

Repair Café Altena op 13 augustus

ALMKERK – Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Trema Welzijn samen met Kringloopcentrum Altena een Repair Café. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar buurtbewoners hun eigen kapotte spullen kunnen repareren onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer. Ook voor kleine fietsreparaties kan men hier terecht. Weggooien? Mooi Niet!

Op dinsdag 13 augustus 2019 is iedereen tussen 09.30 – 11.30 uur welkom bij het volgend Repair Café in Kringloopcentrum Altena aan de Kerkstraat 1 te Almkerk. De koffie staat klaar en qua kosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Vrijwilligers gezocht voor opstartend Repair Café in Vlechtwerk
Eens per maand wil Trema Welzijn ook een Repair Café gaan organiseren in Vlechtwerk Werkendam. Dit zal een tweede locatie worden in samenwerking met het Repair Café Altena in Almkerk. Deze is elke tweede dinsdag van de maand in Almkerk. Ze willen hierop aansluiten door op een andere dag in de maand in Werkendam open te gaan. Het Repair Café zoekt mensen die hierbij willen helpen.

Bent u handig met de naaimachine, houtbewerking (meubels, speelgoed, gebruiksvoorwerpen), elektrische apparaten of fietsen? En vindt u het leuk om eens per maand enkele uurtjes te helpen in het Repair Café? Op woensdag 2 oktober om 10.00 uur steken ze de koppen bij elkaar om hierover te brainstormen. Aanmelden kan bij Fenna Vogelsang via fenna.vogelsang@trema.org of telefoon 0183 – 408 444.

Foto: Repair Café Altena

Dit bercht is 352 keer gelezen

Share
Joop
By Joop augustus 1, 2019 16:12

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad