Roparun benefiet in Xinix

Joop
By Joop maart 28, 2019 22:26

Roparun benefiet in Xinix

NIEUWENDIJK – Op zaterdag 8 juni staat Team Almkerk voor de achtste keer aan de start van de Roparun. Met deze run wordt zo veel mogelijk geld ingezameld voor mensen die kanker hebben. Het geld wordt niet besteed aan medicijnen of onderzoek, maar wordt geschonken aan diverse initiatieven die het leven van mensen met kanker en hun families wat draaglijker maken.

Het motto van Roparun:
“Leven toevoegen aan de dagen, daar waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. In de afgelopen  7 jaar haalde Team Almkerk 137.000 euro op. Ook dit jaar willen zij weer met zo veel mogelijk geld de finish in Rotterdam halen. Daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Op 6 april organiseert team Almkerk een benefietavond in Xinix Nieuwendijk. Deze avond spelen 3 bands geheel belangeloos voor Roparun.
De avond wordt geopend door A touch of Amy. Deze tributeband brengt een prachtige ode aan de muziek van de “ontembaar” genoemde Amy Winehouse. Daarna spelen De Nino’s, een accoustische rock/ folk band uit Brabant. De avond wordt afgesloten door Project Hendrix. Deze band is in 2017 opgericht door Hendrix verslaafden uit Rotterdam en omgeving. Hun ambitie is om bekende en minder bekende Hendrix nummers met veel overtuiging en energie neer te zetten.

Speciaal voor deze avond heeft Project Hendrix contact gezocht met popkoor Con Forza in uit Hank. Wat zij precies gaan doen houden we nog even geheim. Het belooft in ieder geval een bijzonder optreden te worden!

Programma:

20.30 uur    Zaal open
21.30 – 22.15 uur A touch of Amy
22.35 – 23.20 uur De Nino’s
23.45 – 00.30 uur  Project Hendrix

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.xinix.nl , of 6 april aan de kassa.

Prijs: 10 euro. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Roparun.

 

Share
Joop
By Joop maart 28, 2019 22:26

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad