Soms hebben mensen geen boodschap aan de Corona maatregelen

Joop
By Joop april 6, 2020 18:10

Soms hebben mensen geen boodschap aan de Corona maatregelen

ALTENA – Wie denkt dat iedereen begrijpt dat de corona maatregelen voor iedereen bedoeld zijn, heeft het mis.

Door: Joop Lankhaar

Soms hoor je van die dingen die gewoon niet te begrijpen zijn.
Zoals vandaag: Iemand was aan het winkelen in de regio (nee we noemen geen namen) en de dame in kwestie hield angstvallig afstand van andere winkelende mensen, want ze had al genoeg lichamelijke ellende zonder corona, toe een andere dame zowat tegen haar aankwam staan om wat uit het schap te halen.

De dame maakte een opmerking van: “kunt u wat verder bij me vandaan gaan staan, want heb geen zin om ziek te worden.” Waarop de andere dame te kennen gaf, dat ze niet positief getest was en dat het allemaal niet zo’n vaart zou lopen.

Wat een bekrompen mensen zijn er toch in deze wereld! Als je niet ziek bent kan je maar laten en doen je goeddunkt.  Heel Nederland is in de ban om niet ziek te worden, terwijl er sommigen zijn die dat niet snappen of willen snappen dat je gemakkelijk iemand anders kan besmetten. En als je er dan wat van zegt, kijken ze je aan alsof de wereld van hun is.

Hou je aan de regels die voor heel Nederland gelden, dus ook voor jou, en hou anderhalve meter afstand en wacht gewoon je beurt af.

Share
Joop
By Joop april 6, 2020 18:10

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad