STRONG (wo)man Run Andel

Joop
Door Joop juli 25, 2017 19:18

STRONG (wo)man Run Andel

ANDEL – Vrijdagavond 25 augustus 2017 wordt er in Andel een STRONG (wo)man Run georganiseerd. Op deze avond kun jij strijden om de titel ‘Sterkste man van Andel/Altena’. Gastcoach en presentator is Fouad Hsaini, zevenvoudig ‘Sterkste man van Nederland’ in de klasse tot 105 kg.  

Op diezelfde avond organiseert Beeksports een uitdagende Obstacle run in samenwerking met stichting Spieren voor Spieren. Daag jezelf uit en vlieg over het Obstacle parcours!  Jouw inschrijfgeld gaat direct naar Spieren voor Spieren. Daarmee strijdt je dus niet alleen voor jezelf maar doe je ook mee aan het gevecht van anderen.

We nodigen iedere professionele sporter, maar ook elke strijdlustige beginneling uit om mee te doen aan de Sterkste man en/of deel te nemen aan de Obstacle Run.

Wil jij erbij zijn of wil je meer informatie? Check www.beeksports.nl! Voor direct aanmelden, ga naar Facebookpagina @strongwomanrun.

Op 25 juli 2017 waren de organisatoren te gast in de studio van OKÉFM om uit te leggen wat deze STRONG (wo)man Run precies inhoudt.

Altenadigitaal was aanwezig om het interview op beeld te zetten. Joop Lankhaar maakte de video en Jurgen Versteeg maakte een aantal foto opnamen in de studio.

Op 25 augustus is AltenaDigitaal te gast bij STRONG (wo)man Run Andel om deze spannende wedstrijd op beeld vast te leggen.

 

Dit bercht is 1341 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop juli 25, 2017 19:18

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg