Team Altena gaat de Mont Ventoux bedwingen voor het goede doel

Joop
By Joop september 17, 2018 17:07

Team Altena gaat de Mont Ventoux bedwingen voor het goede doel

REGIO – Donderdag vertrekt Team Altena naar Frankrijk waar ze op 22 september de Mont Ventoux zullen gaan bedwingen.  Ze zullen dat op de sportfiets en lopend gaan doen.

Team Altena gaat met een flinke groep naar Frankrijk waar ze poging gaan doen om de Mont Ventoux te bedwingen en afgelopen middag 17 september spraken we met Adri Burghout en teamleider Henk den Hartog wat de bedoeling is van deze monstertocht.

Arik Burghout uit Meeuwen gaat een poging doen om de Mount Ventoux vanaf 3 verschillende startpunten de berg lopend te bedwingen. Een monster opdracht, want de berg is 1900 meter hoog met stukken van 12% helling. Vader Burghout denkt dat 1x voor hem wel genoeg zal zijn. Bert den Hartog wil ook een poging doen om de pittige berg 2x op te rennen.

We beheersen een prachtig sport, verteld Den Hartog, maar we doen het ook voor het Goede Doel. We lopen voor een sponsortocht tegen kinderslavernij in Haïti. Op dit moment heeft Team Altena al 16000,- Euro aan sponsorgelden verzameld en landelijk zitten ze al rond de 180.000,- Euro.

Hun verhaal hebben wij op video vastgelegd dat u zeker eens moet gaan bekijken.

Dit bercht is 712 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 17, 2018 17:07

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg