Triatlon in Zaltbommel

Joop
By Joop augustus 12, 2018 21:21

Triatlon in Zaltbommel

ZALTBOMMEL – Op zaterdag 25 augustus 2018 wordt wederom een recreatieve 1/8 triatlon door de stichting georganiseerd. Dit is dan de Paul Meijering 19de recreatieve 1/8 triatlon. De vergunning van de gemeente is inmiddels binnen en de locatie van de kleedruimte en ontvangstruimte voor de vrijwilligers is ook geregeld. In dit kader dank aan Scholengroep de Toermalijn voor speciaal basisonderwijs en de Brug, school voor praktijkonderwijs.

Het parcours is gelijk als die van de voorgaande edities. De start zal om 14:00 uur worden gegeven door de heer Meijering van Paul Meijering Metalen uit Zaltbommel. Deze actieve ondernemer is reeds 12 jaar hoofdsponsor van deze 1/8 triatlon.
Het eerste deel bestaat uit 500 meter zwemmen in de Tijningenplas, gevolgd door 20 km fietsen en als afsluiting 5 km lopen. De finish is gelegen aan de gezellige Waalkade ter hoogte van de Waterpoort. De organisatie zorgt voor vervoer van de finish naar de kleedruimten aan de Wielkamp.

Inschrijven
De inschrijving voor deelname is inmiddels geopend en hoewel er ook een mogelijkheid is om op de wedstrijddag in te schrijven willen wij u vragen vooraf digitaal in te schrijven.
Door opgave van naam, adres, woonplaats en geboortedatum via het e-mailadres wielersupport@gmail.com krijgt u de gegevens van de inschrijving toegestuurd.
Voorinschrijven kan tot 23 augustus 2018. De kosten van deelname bedragen ook dit jaar slechts €5,00

Mocht door het warme weer in de komende weken de waterkwaliteit verslechteren dan wordt de 1/8 triatlon omgezet in een run-bike-run.

Dit bercht is 632 keer gelezen

Share
Joop
By Joop augustus 12, 2018 21:21

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg