Van der Straatenloop Werkendam volgende wedstrijd Road Circuit

Joop
By Joop juni 22, 2018 09:05

Van der Straatenloop Werkendam volgende wedstrijd Road Circuit

WERKENDAM – De Van der Straatenloop in Werkendam op woensdagavond 4 juli is de tweede wedstrijd van het Altena Road Circuit. Deze 5 kilometer lange wedstrijden is al enkele jaren een van de sterkst bezette wedstrijden in de regio. Vorig jaar gingen er meer dan 300 atleten van start, en de verwachting is dat ook dit jaar weer veel deelnemers naar Werkendam zullen komen. De eerste voortekenen wijzen daar in elk geval op.

De 5 kilometer lange wedstrijd en prestatieloop start om precies 20.00 uur, vanaf 19.00 uur zijn er diverse jeugdlopen. De start en finish is gelegen nabij de kruising Werkina en Sportlaan. Parkeren kan op het parkeerterrein en het grasveld naast Zwembad Werkina. Ook kan gebruik gemaakt worden van de parkeervakken op de Sportlaan.

Inschrijven
Het ophalen van de startnummers en na inschrijvingen kan bij Beachsportcentrum CopaKadijk Werkina 1 Werkendam (nabij de start) Het parcours bestaat uit 2 ronden door het hart van Werkendam. Voorinschrijving via de site van Altena Road Runners kost 5 euro, na inschrijven kost 7 euro en de jeugd betaalt zowel bij voor- als na inschrijving 2,50 euro. Kleedgelegenheid is er bij de Beachsport Centrum CopaKadijk.

Tijdregistratie
Voor de tijdregistratie zal gebruik gemaakt worden van het Ipico systeem, met schoenchip. Er zijn geldprijzen voor iedere wedstrijdcategorie. De categorieën lopen gelijk met de indeling van het Altenaroadcircuit. Bij verbetering van het parcoursrecord is er een bonus. De prijsuitreiking is direct na de wedstrijd.

Dit bercht is 980 keer gelezen

Share
Joop
By Joop juni 22, 2018 09:05

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad